Täällä taas!

Moikka! Olen täällä taas. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen takaisin blogin ja somen parissa.

Nettisivujeni poistumisen jälkeen olen tasaisin väliajoin kaivannut tätä. Kirjoittaminen ei ole minulle aina helppoa, mutta se selkeyttää ajattelemista, sekä koen että on hyvä pitää kirjoittamisen taitoa yllä. Myös kirjoittaminen tukee tekemistä ja päämääriä. Kun uskaltaa sanoa tai kirjoittaa asioita julki, ne muuttuvat todeksi. Siihen asti kaikki tuntuu vain leijailevilta ajatuksilta, unelmilta ja puuhastelulta.

Lopetin aikoinaan kirjoittamisen koska koin ajoittain vaikealta olla urheilija kun tuli vastoinkäymisiä. Siksi koin myös tosi hankalalta kirjoittaa siitä. Olin rakentanut elämäni urheilija-minän varaan, mutta löysinkin itseni usein puremasta tuppia vilttipenkin päässä. Blogit ja somet olivat osa ”urheilija-minääni” jota olin rakentanut. Olin hukassa, kun asia jonka varaan olin rakentanut elämääni ei aiheuttanut minkäänlaisia tunteita. Jos penkillä istuminen ei aiheuta vihan tunteita, niin silloin se ei tosiaan aiheuta minkäänlaisia tunteita. Ehkä jopa häpesin itseäni. Myös joukkueen kapteenin nauha tuollaisissa hetkissä on painavaa kannettavaa.

Paljon on tapahtunut muutamassa vuodessa. Eli siitä kun viimeksi päivittelin aktiivisesti blogia ja somea. Olen kasvanut melkein aikuiseksi, olen päässyt melkein oikeisiin töihin ja minusta on tullut melkein liigapelaaja. Ennen kaikkea matkan varrella on karttunut kokemusta ja näkemystä niin treenaamisesta kuin työelämästä. Koen että haluan jälleen kirjoittaa aktiivisemmin ja päivittää somea aktiivisemmin. Urheilu-urat eivät ole loputtomia, niin siksi haluan tehdä asioita vielä hyvin, nauttien ja ennen kaikkea tyylikkäästi. Minulle on tärkeää että tekeminen näyttää ja tuntuu tyylikkäältä.

Haluan tarjota merkityksellistä sisältöä niille keitä kiinnostaa minun elämä, salibandyjutut ja työelämäni designin parissa. Enää en halua rakentaa kaikkea urheilun varaan, vaan itseni varaan. Siksi haluan pitää designiä ja työelämäänikin mukana! Laita seuraukseen somekanavani mikäli kiinnostaa. Ainakin Instagramin ja blogin suhteen tarkoitus jälleen aktivoitua.

Mukava olla takaisin!

https://www.instagram.com/t29kinen/
https://twitter.com/t29kinen